تلفن

۲۲۰۵۱۸۷۷ ، ۲۲۰۲۰۸۶۵ ، ۲۲۰۱۸۷۴۴ ، ۲۲۰۱۸۷۱۲ ، ۲۲۰۱۸۵۱۱

ایمیل

info@pstco.net pstco.transformer@gmail.com

فکس

۲۲۰۱۸۷۶۳

آدرس

تهران ، بلوارنلسون ماندلا ، ناهید شرقی ، پلاک ۲۰ ، واحد ۸ شرقی - کد پستی ۱۹۱۵۶۸۴۶۴۱
logo-mark-1

دوستان عزیز جهت پیگیری و پاسخگویی سریعتر , لطفا درخواستتان را به شماره 09122084906 واتساپ یا تلگرام نمایید.

با تشکر مدیریت عامل شرکت -شریفی

 

چنانچه سؤالی دارید یا با مشکلی روبه‌رو شده‌اید لطفا با ما تماس بگیرید. ما از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۷ به همه‌ی تلفن‌ها پاسخ می‌دهیم. شماره شما خارج از این زمان ثبت می‌شود و در اولین فرصت ، با شما تماس خواهیم گرفت. به ایمیل‌ها معمولاً ظرف چهار ساعت ، و در موارد استثنایی ،‌ حداکثر یک روز کاری ، رسیدگی می‌شود.



    در سالهای اخیر پژوهش های زیادی در خصوص روشهای جدید اندازه گیری پاسخ دی الکتریک بمنظور ارزیابی و تعیین دقیق تر رطوبت در سیستم عایقی کاغذ/ روغن ترانسفورماتورهای قدرت انجام شده است. از آنجاییکه رطوبت در عایق های روغن-کاغذ ترانسفورماتورها می تواند در تشدید پیرسازی ترانسفورماتور یا بطور اخص پیری سلولز، نقش داشته باشد لذا اندازه گیری و تعیین میزان رطوبت از اهمیت بسزایی برخوردار است. نتایج تحقیقات پژوهشگران در این زمینه نشان می دهد که سطح رطوبت بیش از ۲%  در عایق کاغذی برای ترانسفورماتور مناسب  نمی باشد. یکی ازروش های اولیه برای تعیین میزان رطوبت موجود در عایق کاغذی  استفاده روش غیرمستقیم تعیین رطوبت به کمک منحنی های تعادلی است. در این روش میزان رطوبت موجود در روغن به روش کارل-فیشر[۱] اندازه گیری می شود. سپس با در نظرگرفتن دمای نمونه و میزان رطوبت موجود در روغن، میزان رطوبت موجود در کاغذ با استفاده منحنی های تعادلی تخمین زده می شود. از آنجاییکه میزان رطوبت موجود درکاغذ دراین روش ازدقت چندانی برخوردار نیست. بنابراین لازم است با روشهای دیگری همچون آزمون های مدرن نظیر روش پاسخ فرکانسی( اسپکتروسکپی حوزه فرکانس) میزان رطوبت موجود در عایق کاغذی ترانسفورماتور را با دقت بیشتری تعیین نمود. لذا این آزمون ها می توانند اطلاعات مفیدی را در خصوص انجام یا عدم انجام عملیات فیلتراسیون روغن ترانسفورماتور در حین کار جهت کاهش رطوبت سیستم عایقی در اختیار بهره بردار قرار دهند.

    امروزه روش های متفاوت و جدیدی بر پایه اندازه گیری پاسخ دی الکتریک جهت ارزیابی وضعیت عایقی ترانسفورماتورها ارائه شده اند. ازجمله این روش ها می توان به اندازه گیری ولتاژ برگشتی[۲](RVM)، اندازه گیری جریان های پلاریزاسیون و دی پلاریزاسیون[۳] (PDC) و اسپکتروسکپی حوزه فرکانس[۴](FDS) نام برد. در دو روش اول، اندازه گیری ها در حوزه زمان انجام می شوند و بر اساس نتایج حاصل، تابع پاسخ] f(t) [ برای سیستم عایقی ترانسفورماتور تعیین می گردد. اما در روش سوم اندازه گیری در حوزه فرکانس انجام شده بطوریکه بر اساس آن می توان ضریب گذردهی مختلط[۵] ε(ω)=ε’(ω)-jε”(ω)] [ سیستم عایقی را بدست آورد. لازم به ذکر است این شرکت کلیه دستگاههای انجام تستهای روغن ، الکتریکال و مدرن را در اختیار داشته و تخصص آن منحصرا در خصوص ترانسفورماتورهای توزیع و قدرت می باشد و در صورت نیاز ترانسفورماتور به هرگونه تعمیرات ( رفع نشتی ، دمونتاژ و مونتاژ هسته ،بوبین و کلیه قطعات ترانسفورماتور ، تصفیه فیزیکی روغن و تعویض روغن و … ) آماده خدمت رسانی می باشد .

    تست الکتریکال